Αναλαμβάνουμε την απόφραξη κάθετης τουαλέτας με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν η κάθετη τουαλέτας βούλωσε, λιμνάζει τα νερά ή μυρίζει τότε καλέστε άμεσα την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Η απόφραξη κάθετης τουαλέτας μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις του μπάνιου. Η απόφραξη κάθετης τουαλέτας αφορά το κάθετο σύστημα σωληνώσεων της τουαλέτας.

Οι ειδικοί στην απόφραξη κάθετης τουαλέτας

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένες κάθετες τουαλετών.

 

Η κάθετη τουαλέτας μπορεί να βουλώσει για διάφορους λόγους όπως η συσσώρευση χαρτιών στους σωλήνες, μικροαντικείμενα κ.α.  Αποφύγετε να ρίχνετε τέτοιου είδους απορρίμματα στην τουαλέτα σας διότι είναι η νούμερα ένα αιτία φραγής της κάθετης σωλήνωσης τουαλέτας.

Πότε χρειάζεται απόφραξη της κάθετης τουαλέτας
Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Πότε χρειάζεται απόφραξη της κάθετης τουαλέτας

Η απόφραξη της κάθετης τουαλέτας, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά λιμνάζουν, έχει ανέβει η φυσιολογική στάθμη ή η τουαλέτα αναδύει άσχημες μυρωδιές. Το ξεβούλωμα της κάθετης τουαλέταςείναι μονόδρομος.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε η κάθετη τουαλέτας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάθετη τουαλέτας μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • η ρίψη μη υδατο-διασπώμενων αντικειμένων όπως χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, σερβιέτες κ.α.
  • Διάφορα μικροαντικείμενα
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών μπάνιου
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή των σωληνώσεων της τουαλέτας κατά την κατασκευή του.

 

Για να μην φράζει η κάθετη τουαλέτας, αποφύγετε την ρίψη χαρτιών. Φαίνεται αυτονόητο, αλλά είναι ο κυριότερος λόγος φραγής μιας κάθετης τουαλέτας.

Απόφραξη κάθετης τουαλέτας Αθήνα

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε την φραγμένη κάθετη σωλήνωση τουαλέτας, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη κάθετης τουαλέτας Αθήνα
Απόφραξη κάθετης τουαλέτας Αθήνα
Απόφραξη κάθετης τουαλέτας με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη κάθετης τουαλέτας με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη κάθετης τουαλέτας με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις σε παντός τύπου κάθετες αποχετεύσεις τουαλέτας, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη της κάθετης τουαλέτας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη κάθετης κουζίνας, απόφραξη κάθετης τουαλέτας, απόφραξη υδρορροών βεράντας ή απόφραξη κάθετης υδρορροών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη κάθετης τουαλέτας Άγιος Δημήτριος

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ