Πραγματοποιούμε απόφραξη με κάμερα για βουλωμένους αγωγούς, σωληνώσεις και αποχετεύσεις παντός τύπου και σε οποιοδήποτε βάθος, με χρήση ειδικής κάμερα αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας.

Σας λύνουμε τα χέρια προσφέροντας άμεση διάγνωση και επίλυση κάθε προβλήματος φραγής.

Απόφραξη με κάμερα
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα απόφραξης

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα σε αγωγούς, φρεάτια και σωληνώσεις με πλήρη καταγραφή και εντοπισμό του προβλήματος. Η μέθοδος απόφραξης με κάμερα,  είναι η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή για την άμεση και σωστή διάγνωση του σημείου φραγής.

 

Εντοπίζει προβλήματα σε αποχετεύσεις, φρεάτια, δίκτυα σωληνώσεων, υδρορροές, σιφόνια μπάνιου κ.α.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα
Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Ξεβούλωμα και Διάγνωση με κάμερα

Στη περίπτωση που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με βουλωμένη αποχέτευση στην οποία είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί το ακριβές σημείο φραγής, τότε χρησιμοποιούμε ειδική κάμερα CCTV ελέγχου σωληνώσεων και αγωγών.

Η τεχνολογία στις κάμερες απόφραξης με χρήση οθόνης για οπτική απεικόνιση του προβλήματος αλλά και δυνατότητα τηλεχειρισμού, έχει τεράστια πλεονεκτήματα έναντι των παλιότερων μεθόδων ελέγχου και διάγνωσης αποχέτευσης.

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Η απόφραξη με κάμερα ελαχιστοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για την εύρεση και αποκατάσταση της βλάβης στις σωληνώσεις του κτιρίου σας, αφού με την οθόνη και την ξεκάθαρη εικόνα που παρέχει ο εξοπλισμός, εντοπίζει άμεσα το σημείο φραγής.

 

Οι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας, Αποφράξεις Νότια Προάστια, αφού επιθεωρήσουν το σύστημα αποχέτευσης σχολαστικά, θα συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες και video για να σας ενημερώσουν και να δείτε και εσείς με τα μάτια σας την εστία του προβλήματος.

Πότε απαιτείται η απόφραξη με κάμερα;

Η απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα ενδεικνύεται σε οποιοδήποτε σύστημα αποχέτευσης που είναι δύσκολο να εντοπιστεί το σημείο της βλάβης με τις συμβατικές μεθόδους απόφραξης.

Διάγνωση, έλεγχος και απόφραξη βουλωμένου αγωγού με κάμερα
Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα
Απόφραξη αγωγού με κάμερα CCTV
Απόφραξη αγωγού με κάμερα CCTV

Απόφραξη με κάμερα και τιμές

Το κόστος για την απόφραξη με χρήση κάμερας είναι 80€. Η τιμή αυτή αν και φαίνεται υψηλή, δεν είναι, καθώς σας γλιτώνει απο πολλές εργατοώρες που θα χρειάζονταν ώστε να βρεθεί η βλάβη.

Οπότε σας γλιτώνει και χρόνο και χρήματα. Με εμπειρία απο το 1973, πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ  και χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων απόφραξης, μπορείτε να είστε σίγουροι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

VIDEO


Απόφραξη με κάμερα στην Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ