Αναλαμβάνουμε απόφραξη με πιεστικό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν η αποχέτευση σας βούλωσε, τότε χρειάζεστε άμεσα καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Η απόφραξη με πιεστικό είναι μια εξαιρετική μέθοδος απόφραξης ή καθαρισμού αποχέτευσης. Μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση και άλλες ανεπιθύμητες συνέπειες επικίνδυνες για την υγεία σας.

Οι ειδικοί στην απόφραξη με πιεστικό απο το 1973

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένες σωληνώσεις με χρήση πιεστικού.

 

Με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία εισχωρούμε εις βάθος στην αποχέτευση, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, βρίσκουμε την πηγή του προβλήματος και μέσα σε λίγη ώρα η αποχέτευση σας είναι πάλι σε άριστη κατάσταση.

Πότε χρειάζεται απόφραξη με πιεστικό
Πότε χρειάζεται απόφραξη με πιεστικό

Πότε χρειάζεται απόφραξη με πιεστικό

Η απόφραξη με πιεστικό, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε η αποχέτευση σας έχει βουλώσει, πλημμυρίζει ή αναδύει άσχημες μυρωδιές. Το ξεβούλωμα με πιεστικό είναι μονόδρομος.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Τι είναι το πιεστικό εκτόξευσης νερού;

Το πιεστικό νερού είναι ένα ειδικό μηχάνημα για αποφράξεις που εκτοξεύει νερό με πολύ υψηλή πίεση ( High pressure water ), ικανό να απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά οτιδήποτε φράζει το δρόμο των υδάτων μέσα απο την σωλήνωση.

 

Η χρήση του πιεστικού νερού απαιτεί προσοχή και εμπειρία απο εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών αποφράξεων, για να μην προκληθούν ζημιές στα τοιχώματα του σωλήνα.

Απόφραξη με πιεστικό σε Αθήνα και Αττική

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό νερού είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες μεθόδους καθαρισμού και απόφραξης των αποχετεύσεων και απόφραξης φρεατίων, για την αποκατάσταση της  ροής των υδάτων, λυμάτων και ακάθαρτων υδάτων μακριά από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Απόφραξη με πιεστικό σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη με πιεστικό σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη με υδροβολή (πιεστικό) όλο το 24ωρο
Απόφραξη με υδροβολή

Απόφραξη με υδροβολή (πιεστικό) όλο το 24ωρο

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις με υδροβολή (πιεστικό) για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη με πιεστικό στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

VIDEO


Απόφραξη με πιεστικό στο Ελληνικό

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ